Inline Skaten

Wil je leren skaten?

Of wil je juist bepaalde skate technieken verbeteren? Of leren stunten op skates? Je niveau en leeftijd maakt niks uit! Check mijn aanbod en neem gerust contact met mij op. Samen kijk ik graag met je naar de mogelijkheden, zodat ook jij rollend door het leven kan 😉

How it started

Mijn skate avontuur begon in 1994, toen ik 8 jaar oud was. Het begon met recreatief skaten op straat, in de buurt en al gauw raakte ik geïnspireerd door mijn broer (Sven Boekhorst, oud wereldkampioen) om ook te gaan stunten, tegenwoordig het zgn. roller freestyle skaten genoemd. En niet zonder succes. Zo werd ik verschillende keren NL kampioen bij de vrouwen, deed ik als 16-jarige mee aan de Europese X games in Barcelona, velen shows geskate, waaronder het spectaculaire Mind the Gap, marathons geskate in Berlijn en verschillende videoprojecten voor het merk Rollerblade gedaan. Ik houd ervan om mezelf uit te dagen, maar leerde ook dat het belangrijkste is om plezier te hebben in wat je doet, ongeacht het resultaat.

Ik begon een aantal jaren geleden met het lesgeven in Den Bosch aan kinderen, dat maakte me super enthousiast. Later toen ik in Amsterdam woonde, heb ik de internationale opleiding ICP (inline certification program) gevolgd tot skate docent. Hoewel ik in het begin hier wat weerstand voor voelde, was het ontzettend leerzaam om bepaalde technieken in kleine stapjes te verdelen en mij meer bewust te maken. Ik word er super blij van om mijn passie met anderen te delen. De kinderen zijn vaak erg enthousiast! Ik vind het heel belangrijk om een veilige setting te creëren die mensen in hun kracht zet, waardoor groei en plezier mogelijk is. Iedereen leert namelijk op zijn eigen unieke manier, daar stem ik mij op af, zodat je begeleiding krijgt die helemaal bij jou past!

Aanbod

Groepsles
€15

Locatie: Amsterdam
Max. 8 kids
Leeftijd: 5+
Zondagen van 9:00 – 10:00

Privéles
v.a.€35 p/u

Locatie: Amsterdam
2 personen €50
Leeftijd: 3+
Verhuur skates: €5

Clinics, Workshops
v.a. €70 p/u

Locatie: Amsterdam
Max. 8 kids
Leeftijd: 5+
Verhuur materiaal mogelijk

Why inline skating?

You can do it Anywhere

Skaten=vrijheid. Je kunt het overal doen. Lekker buiten in de frisse lucht of binnen in een super cool skatepark!

Relative Cheap Sport

Skaten is in vergelijking met andere sporten relatief goedkoop. Enige wat je nodig hebt is een paar goede skates.

Full Body Low impact Workout

Een leuke low impact sport, goede cardio en krachttraining, calorieën verbrander en verbetert je balansgevoel.

Strong Mindset

Bij skaten leer je vallen & opstaan. Dit vergroot je doorzettingsvermorgen en zelfvertrouwen.

Worldwide Community

De skatescene heeft een wereldwijde community waar iedereen welkom is, ongeacht je niveau.

Less Stress & more Happiness

Skaten is stressverlagend en maakt je blij, het brengt je in het Nu. Skaten kan een meditatie in beweging zijn.